L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de desembre del 2016

ACTUALITZADA: La pista de patinatge ja s'està muntant al passeig del País Valencià



Des d'aquest matí s'esta procedint al muntatge en el passeig del País Valencià de la pista de gel sintètica de patinatge que segur alegrarà els Nadals a Tavernes. Tal com ha anat avançant el matí ha anat prenent formar i en aquest moments de migdia la pista està conclosa, hi ha també instal·lades una part de les baranes i es treballa en els quios on estaran els vestidors i es procedira a substituir les sabates pels patins.

També els operaris municipals, com es pot veure al fons de la fotografia superior, estan treballant en la millora de l'enllumenat de manera que la pista tinga el que correspon per aquesta activitat. Es confia que al llarg del dia d'avui estiga pràcticament enllestida.
 
 La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament amb l'Associació de Comerciants de Tavernes i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal. 

La pista és de les anomenades de “patinatge en material sintètic”, o siga el material és polietilè d'alta densitat i alt pes molecular amb una baixa absorció de la humitat. Comptarà amb una protecció perimetral formada per una barana d'estructura galvanitzada amb panells sobre els 1'20 metres d'alçada de policarbonat per tal d'esmorteir els possibles colps dels usuaris. Així mateix mentre dura l'activitat hi haurà dos monitoris, els patins i servei per guardar la roba. 

Inici de la instal·lació aquest matí


Aquesta pista té unes mesures de 15 x 8 metres (120 metres quadrats), amb un cost de lloguer de 18.000 euros que es finançarà amb la venda de tiquets a 3 euros i amb l’aportació de l’Ajuntament de 1.000 euros de la partida destinada al Foment Local.

Els tiquets es vendran en les tendes adherides als comerços adherits de la localitat i al voltant de la pista està previst la instal·lació de zona de jocs per als més menuts. També es dona oportunitat als col·legis del poble de poder-la usar, tal com es pot comprovar consultant el quadre d'horaris. 


La pista sintètica de patinatge estarà oberta durant totes les festes de Nadal i Reis, en horari de matí i vesprada, excepte algunes poques vesprades (dia 24 i 31 de desembre i del 5 de gener), o siga els dies que es considera de preparació familiar per a les festes. A continuació us oferim els dies d'obertura i l'horari complet de funcionament de la instal·lació.