L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 8 de desembre del 2016

La pista de patinatge instal·lada al passeig ja està a punt.

La pista de patinatge ja està acabada de muntar i, si el temps ho permet, demà serà el dia en que es podrà començar a patinar. El moment de començar a usar-la, segons es podia comprovar avui als voltants de la pista, es esperat per molts ciutadans, sobre tot els més joves que la veuen com un bon entreteniment per als Nadals i Reis.

Recordem l'horari general: oberta des del 9 de desembre fins el 8 de gener, en horari de mati i vesprada i només uns pocs dies per la vesprada sense obrir, aquells que s'ha considerat les famílies necessiten per a preparar les celebracions, cas del 24 i 31 de desembre, vespra de Nadal i Cap d'Any, i el 5 de gener, la vespra de Reis.


De tota manera us oferim l'horari complet de funcionament a continuació:
 
Tal com es pot apreciar a les fotografies de la instal·lació ha completa, la pista de patinatge, sobre 15x8 metres o siga 120 metres quadrats de superfície, està envoltada de la barana protectora. Fora de la pista hi ha uns banquets per seure i poder canviar les sabates pels patins, a més que al costat hi ha uns quioscs grans de fusta on poder deixar la roba o les sabates. 


La pista estarà atesa per monitors que a més de la funció de vigilància aconsellaran i donaran instruccions als patinadors.

Tal com es podia comprovar avui, dia de mercat, i es podia escoltar a la gran quantitat de curiosos que hi acudia, el que més ha sobtat a la gent es vore que la instal·lació és una pista sintètica. De tota manera, cal indicar que el resultat a l'hora de patinar és pràcticament igual: la pista de material sintètic permet totes les evolucions com si fos de gel i, de fet, molt grans clubs de patinatge, disposen d'una pista com aquesta com a lloc d'entrenament i sobre tot perquè els menuts s'inicien.


La instal·lació de la pista de patinatge és un al·licient i un atractiu més que ofereix l'Associació de Comerciants de Tavernes i del Mercat Municipal en col·laboració amb l'Ajuntament amb l'objectiu d'aconseguir una fidelització dels clients i que les compres es realitzen en la nostra ciutat.