L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 12 de desembre del 2016

La Generalitat denuncia a la Fiscalía més factures irregulars de l'Hospital Provincial de Castelló per valor de 8 milions, que sumats a 25 anteriors en són 33 milions.




La Conselleria de Sanitat de la Generalitat valenciana ha ampliat la seua denúncia davant la Fiscalia Anticorrupció i, als més de 25 milions denunciats al juny corresponents a les empreses Piaf i Telecso entre els anys 2006 i 2015, s'uneixen ara altres 2,6 milions nous atribuïts a Piaf en el període 2003–2005 i 5,1 milions més en factures sense contracte del grup Dome fins a 2015. En total per tant són 33 milions els denunciats a Fiscalia.

La Cadena SER ha informat de la nova denúncia i de milers de les factures pagades pel centre hospitalari sense que hi intervinguera contracte i que han sigut presentades a la Fiscalia. Es tracta de documents genèrics, en els quals no consta detall algun dels treballs suposadament realitzats pels quals les empreses van cobrar fins a 70.000 euros per cada operació.

 A més de pagar-se sense contracte, la qual cosa ja suposa una "clara transgressió del procediment" legal i "constitutiu d'il·lícits penals", es van abonar nombroses factures amb desenes de milers d'euros en les quals figuraven conceptes tan vagues com a "treballs realitzats en diverses zones de l'hospital", sense explicitar què treballs ni a quines zones es referia.

També era freqüent l'abonament de factures mensuals per "manteniments preventius" d'exactament la mateixa quantitat: 13.333 euros. Tampoc era estrany, segons les factures, el pagament per "subministrament de material" sense especificar de quin material es tractava. 

Font: Cadena Ser

2 comentaris:

UN JUBILAT ha dit...

Mentre no s'aprove una llei que castigue de manera exenplar el desbalafiament de diners publics als politics de torn,no acabarém en el problema,es que tots els dies tenim alguna noticia nefasta com esta.

Anònim ha dit...

Que paguen i que tanquen als/les responsables.