L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dissabte, 17 de desembre de 2016

La falla Passeig proclama les seues falleres majors

Les falleres majors 2017, Estefania i Amor amb familiars i els presidents a l'acte de la Demanà al casal

La comissió de la Falla Passeig ha celebrat l'acte de proclamació de les falleres majors del 2017, Estefania Gascón Peiró i Amor Bononad Ferrando, amb el qual enceta de manera oficial el camí de  les falles de l'any que ve. 

Estefania Gascón i Amor Bononad foren proclamades  fallera major i fallera major infantil en un acte al qual van assistir desenes de fallers així com familiars de les dues noves falleres que estigueren en tot moment acompanyades de les falleres majors d'enguany, 2016, Lorena Martí i Maria Morant i pels presidents Oscar Sansaloni Martí i Oscar Sansaloni Fenollar.   Després va haver un sopar de gala i una actuació musical per tancar aquesta jornada.

Prèviament  en el casal de la comissió havia tingut lloc l'acte protocol·lari de la Demanà per part dels presidents a les respectives famílies, moment que arreplega la fotografia que publiquem.

Estefania i Amor tindran la seua exaltació els dies 28 i 29 de gener a la casa de la Cultura.

El president de la falla Passeig, Oscar Sansaloni va destacar l'emotivitat de l'acte que inicia les falles 2017 i desitjava que fóra molt especial tant per Estefanía com per Amor i també per al seu fill Óscar  que és el president infantil d'aquesta edicio.