L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimarts, 13 de desembre del 2016

La falla Cambro presenta els cròquis de les falles 2017




La falla Cambro ha donat a conèixer en el perfil de facebook els cròquis de monuments que plantarà en els falles 2017. L’acte va tindre lloc al casal faller amb la presència de les falleres majors per a l'any 2017, Gema Benavent Brines i Regina Ascó i Fons, acompanyades dels presidents, Ximo Mifsud i Pau Fuster Bellver,  fallers i amics.


La falla Cambro torna a confiar quan al monument gran amb Alfredo Bernat Cano, l’artista que des de fa deu anys planta la falla. En agraïment, la comissió va aprofitar l'acte per a lliurar-li una placa commemorativa, cosa que va agrair l’artista faller, alhora que va fer una petita explicació del monument que portarà com a lema “A l’est de l’oest” i la forma de construir-lo.

El monument infantil serà obra de l’artista Mario Pérez, vinculat a la Valldigna, i un jove amb molta projecció com ha demostrat en obres en la secció especial de València. És la primera vegada que planta per a Cambro i el lema serà “L’animal que portem dins”.


Mario Pérez va dir que havia acceptat l’encàrrec després d’escoltar l’exposició de la comissió i també pel fet de competir a Tavernes i la Valldigna. Sobre el monument va avançar que serà d’un estil modern , amb molt de color, això sí sense perdre l’essència d’una falla infantil.

Font: Facebook de la falla