L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 15 de desembre del 2016

Jordi Joan denuncia un nou despreci als valencians del ministre d'Hisenda.



El Ministeri d'Hisenda del Sr. Montoro ha dut a cap una nova malifeta en contra dels interessos de tots els valencians: no ha autoritzat desemborsar el FLA pendent de la Comunitat Valenciana, un total de 879 milions, fins a després de les campanyes de Nadal i Reyes. 

Conseqüències: les empreses, proveïdors i famílies valencianes no disposaran d'aquests fons. Es furta a l'economia valenciana d'una injecció econòmica de vora 900 milions els dies previs a unes campanyes comercials que són estratègiques i vitals per a multitud de sectors socioeconòmics. 

La negativa del Ministeri d'Hisenda ha enviar aqueixos fons, que no oblidem ens pertanyen, són nostres, dels valencians, és una falta de sensibilitat del Govern de Rajoy, del PP, cap als valencians, que si som receptors del FLA és precisament per l’infrafinançament del govern de l'estat.

Així ho ha explicat l’alcalde de Tavernes i diputat de Compromís en els Corts Valencianes, Jordi Joan, que ha dit que la decisió del ministre Montoro és una nova burla a tots els valencians i valencianes. “El FLA no és una almoina del Govern Central sinó un dret que tenim per ser una comunitat mal finançada, una necessitat per al bon funcionament dels serveis públics i per pagar en temps i forma als proveïdors de la Generalitat i ajudar els col·lectius més vulnerables. Amb un finançament just no dependríem del FLA i ni dels arbitrarietats de Montoro”. 

 Els valencians i valencianes hem de ser conscients que el govern d’Espanya ens dóna préstecs que cal retornar amb interessos, en lloc de facilitar-nos recursos propis, com a altres comunitats, i damunt ens paralitzen la transferència sense pensar en les conseqüències sobre l'economia valenciana.

La Generalitat s'ha dirigit al ministeri per a reclamar-li el desemborsament efectiu dels 879 milions del FLA que corresponen a la Generalitat, són de la Generalitat i ens els deu el govern del PP de Rajoy, la postura contraria del qual suposa que la Generalitat no complirà el desig de pagar als proveïdores valencians, a milers de famílies, abans de la campanya de Nadal o de Reyes, com era la seua voluntat.

 Algú dirà que som reiteratius, però només defensem els interessos dels valencians: els diners que no ens envia el govern de Rajoy és dels valencians, no és de l'Estat i ara ja no val el pretext de ser un govern en funcions.

1 comentari:

Veïna ha dit...

Perquè serà que sempre: "Habia otras prioridades", abans que les necessitats dels valencians?