L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 15 de desembre del 2016

Joan Baldoví premiat per la premsa del Congrés


Joan Baldoví, ha vist recompensada la seua tasca com a parlamentari en diverses ocasions. Si en 2013 la Asociación de Periodistas Parlamentarios ja li va atorgar el premi "Azote del Gobierno" per la seua contundent oposició, enguany el mateix col·lectiu de periodistes li ha atorgat un dels premis més desitjats, el ‘Luis Carandell’, que premia la millor relació amb la premsa. El de Sueca ha superat els nominats Pablo Casado, del PP; Patxi López, del PSOE, i Margarita Robles, del PSOE.
 L’acte de lliurament es va celebrar a Madrid en un ambient distés i ple d’humor on Mariano Rajoy obtingué el premi ‘Emilio Castelar’, al millor orador; Pedro Sánchez, ‘Azote del Gobierno’; Pablo Iglesias, ‘Castigo de la Prensa’, i Rafael Hernando, ‘Azote de la Oposició’. També varen ser guardonats Íñigo Errejón, Joan Tardà, Virginia Felipe i Ernest Urtasun.