L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de desembre del 2016

Ja portem 138 litres de pluja a Tavernes

La Valldigna s’ha erigit en una de les zones més plovedores del País Valencià del període de pluges que ens afecta encara i que, segons les previsions d’AEMET, ens afectarà fins el pròxim diumenge, on arribaren excepte el dimecres amb situacions d’inestabilitat. Podeu vore les previsions que dóna per a Tavernes en el quadre següent.




Dins de la nostra Valldigna, i si atenem a les dades proporcionades per AVAMET, les pluges han estat considerables, destacant  Barx, i ja se sap que quan a Barx plou copiosament, es recarreguen els aqüífers i sol eixir sempre la Vaca, el Clot i Bolomor, que s’alimenten de l’aigua caiguda en eixa part del massís del Mondúver.


Les quantitats acumulades des de dissabte que dóna AVAMET (no s’indica res de Simat) són les següents:


Barx          254 litres

Benifairó   142 litres

Tavernes   138’6 litres



Quan a la predicció ja hem apuntat que pluges i ruixats seran la tònica dominant fins el diumenge, però sembla que demà dimecres hi haurà una millora del temps. De tota manera caldrà estar atents a les previsions, perquè  la inestabilitat ens afectarà al llarg de la setmana.

Us oferim també l'històric de les pluges a tot el País Valencià superior als 100 litres, segons AVAMET.