L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de desembre del 2016

Francesc Tamarit Sales guanya la tercera edició de “Solfes de la Mediterrània”

Francesc Tamarit i la regidora de Cultura Encar Mifsud
Francesc Tamarit, la regidora de Cultura Encar Mifsud i Joaquin Salvador Brines
La poetessa Maria Josep Escrivà

 Francesc Tamarit Sales amb l’obra “Llampecs” ha estat el guanyador de la tercera edició de “Solfes de la Mediterrània”, el concurs de composició per a música de cambra i cant líric organitzat per la Regidoria de Cultura de Tavernes i el grup Llevant Ensemble i dotat amb 1.000 euros i l’edició de la partitura editada per “MusicVall”.

Joaquin Salvador Brines Armengol amb “Primera llum del dia” ha guanyat el premi del públic, sense dotació econòmica però amb edició de la partitura a càrrec també de MusicVall. El tercer finalista ha estat Ivan Navarro Bermúdez que ha presentat l’obra “Poemes al vent”. La regidora de Cultura de l’Ajuntament, Encar Mifsud, va lliurar els premis als guanyadors. 

Els tres finalistes expliquen les seues obres
 
Els compositors participants en aquesta tercera edició han escrit obres per a quintet de vent i soprano basades en tres poemes (Passa la vida, Cançó de Bressol i Arbre) del poemari “Serena barca” de la poetessa gandiana Maria Josep Escrivà a fi de continuar amb l’objectiu principal del certamen: la confecció d’un corpus de música amb cantants a partir de l’obra de poetes valencians. 

El quintet de vent Llevant Ensemble i la soprano Maria Tamarit

Un aspecte de l'auditori de la Casa de la Cultura
 Les obres finalistes han estat interpretades pel grup Llevant Ensemble i la soprano Maria Tamarit. Poca assistència de públic i entre els representants polítics només els del govern de Tavernes.

 Podeu llegir una valoració del concurs a càrrec de Pere Pomar en aquest enllaç.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt poc public