L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 18 de desembre del 2016

FESTIVERN 2016-17: Tavernes protagonista del vídeo oficial del festival


Fa unes setmanes anunciàvem la gravació del vídeo oficial del Festivern d'enguany a la platja de Tavernes. "Auxili i Cercavila Cultura de Carrer" va organitzar una festa a la platja, a la zona de la Porta del Sol, per gravar el vídeo que donarà la benvinguda al 2017.

La festa muntada per a la gravació simulava la nit de Sant Joan a la platja de Tavernes, i va comptar fins i tot amb els seus focs d'artifici i la foguera. La gent s'ho va passar molt bé participant en aquesta experiència.

Ara ja podem  vore el vídeo resultat final, la banda sonora del qual ja es diu que passarà a formar part de la història del festival per la seua potencia. Aquest vídeo, com passa amb tot el que gira al voltant del Festivern, és un bon reclam perquè son les imatges de Tavernes qui en son protagonistes. Gaudiu-ne.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ESPECTACULAR.

Anònim ha dit...

hi ha gent que sembla que no te cap problema que els menors apareguen... en alguns llocs.... que ni pa qué, i després en altres llocs els agrada ser els prota i fan fer mil excepcions... en fi, cadascú que reflexione

Anònim ha dit...

Un vídeo captivador. Amb capacitat de convocatòria. Cada any millor!!

Joan Josep Sala. President CP la Valldigna ha dit...

N'hi ha gent que no té cap problema en parlar sense saber,quan els menors els graven davant dels pares i amb el permís per escrit d'aquests als productors del videoclip per fer-ne ús de la imatge dels seus propis fills. Ús amb una bona intenció i un resultat magnífic,per al poble,el nostre esport,i la il·lusió entre la jovenalla del minitrinquet.
D'excepció res,legalitzat i conscient al 100%.
Que reflexionen altres a vore cap on tiren amb l'autoodi quan es tracta de divulgar els nostres trets culturals i esports nacionals.