L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 3 de desembre del 2016

FESTIVERN 2016:17: El vÍdeo oficial que anuncia el Festivern es va gravar ahir a la nostra platja


La gravació del vídeo oficial del Festivern d'enguany ahir per la vesprada a la platja de Tavernes va ser un total èxit i la gent que va acudir-hi per participar-hi s'ho va passar d'allò més bé.

"Auxili i Cercavila Cultura de Carrer" havia organitzat una festa a la platja, a la zona de la Porta del Sol, per gravar el vídeo oficial del  Festivern 2016/17 i el que donarà la benvinguda al 2017.

La festa muntada per a la gravació simulava la nit de Sant Joan a la platja de Tavernes, i va comptar fins i tot amb els seus focs d'artifici i la foguera. La gent s'ho va passar molt bé participant en aquesta experiència.


Ara ja només cal vore el vídeo resultat final, la banda sonora del qual ja es diu que passarà a formar part de la història del festival per la seua potencia. Aquest vídeo, com passa amb tot el que gira al voltant del Festivern, és un bon reclam perquè el nom de Tavernes s'escampe i siga més conegut, amb el que comporta també de potenciació del turisme.

Per cert, sabÍeu que a la festa de Gràcia de Barcelona hi havia una paradeta anunciant el Festivern del 2017-17 i on Tavernes com a seu de l'esdeveniment tenia un lloc preferent?