L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de desembre del 2016

FESTIVERN 2016-17: Tota la zona d'acampada està de gom a gom



Comparativa de la zona d'acampada ahir i avui

Totes les previsions quan assistència estan trencades, sobrepassades, mentre Tavernes veu com els seus carrers s’omplen amb riuades de gent jove, gent plens de sana alegria que la contagien als veïns de la ciutat.
 
Zona d'acampada
 L’Ajuntament havia preparat 30 fanecades noves d’acampada a la zona de Marjaletes. I avui com podeu veure a les imatges que us oferim preses al voltant de migdia estan de gom a gom. Tant que l’Ajuntament té a punt per si cal l’esplanada de l’antic magatzem de Motilla i, hi ha gent que s’ha dirigit pel seu compte a cercar el lloc d’acampada al Polígon del Pla, en el solar que anys passats va servir per aquest menester.

Zona d'acampada
L’al·luvió de nous arribats sembla que s’ha deturat a aquestes primeres hores de la vesprada i fins i tot la cua per les entrades no és tan gran com en altres moments. No oblidem que avui ja és el primer dia gran de concerts a la carpa i són molts els festiverners i festiverneres que no s’ho volen perdre i han fet marxa de bon matí per estar-hi d'hora.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Està a topeeee!!

Anònim ha dit...

Tots contents participants i veïns. Bon any!!!!

Anònim ha dit...

Si pero no es veu a la policia regulant el trafic en la entra del poble.
Molta gent y molts coches

Anònim ha dit...

Si el festivern ha de quedar-se mentre estiga compromís milloreu els perjudicis que generen. L'acústica d'enguany és terrible, falten lones a la carpa q altres anys han estat i a la zona nova no podem dormir, vore tv...està clar que són 3 dies, però 2 d'ells laborables...a vore si publiquem

Anònim ha dit...

Apart de millorar calderes, zones d'acampada i serveis de transport gratuït per a que el jovent del païs gaudisca d' aquesta música de qualitat i resó estaria bé que l'ajuntament obligara a l'organització que s'ocupara de minimitzar els perjudicis sobre la ciutadania..vidres enlloc, consum de drogues enlloc a qualsevol hora, urinari i els carrers fets un femer..en una zona del poble pleneta de xiquets. El festivern a voreta mar no seria un privilegi?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim de les 00:24
Per què no havíem de publicar-ho? Massa creu vosté el que diuen que no publiquem comentaris que no siguen positius.


Anònim ha dit...

Tot es millorable pero el Festivern en altament positiu en tots els aspectes, que deixen basura, desperdicis es normal i passa tot el any i per aixo estan els servicis de basura. Pero i els beneficis per al poble bars, restaurants, supermercats,lloguers de pisos etc. etc. i la tranquilitat desl pares que tenen fills que saben que els tenen en el poble aixo no es paga en diners
En cuan a la zona son soles tres díes cuan ania gent que tot el any aguanta moltes mes coses degut a algunes altres festes i no mos queixent tant.