L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de desembre del 2016

Els primers llums i adornaments de Nadal ja es veuen a Tavernes



 
La brigada municipal de Tavernes va començar ahir a instal·lar el primers llums de Nadal així com adornaments vegetals, principalment les denominades flor de pasqua o de Nadal, en determinats emplaçaments públics, cas del Passeig del País Valencià, la rotonda d’entrada a la població, o el Centre de Salut.

Anit eren ja visibles les primeres garlandes de llums enceses en la façana de l’Ajuntament i el carrer Major, encara que tenim constància que hi ha també instal·lades a la platja. La tasca continuarà en els pròxims dies.


I perquè no havien començat els treballs fins ahir? era una de les qüestions que es van comentar en acabar el plenari extraordinari.

Les causes, segons els comentaris que vam escoltar, ha estat la suma de diversos factors, un que el personal de la brigada municipal assistia a un curset de manteniment d’edificis i instal·lacions, i del qual ahir vam informar de l’acabament.



Un segon factor que les dues “plomes” que té l’Ajuntament es van espatllar al mateix temps. De fet, una màquina encara continua sense funcionar a l'espera de rebre una peça i només hi ha una màquina amb braç per atendre els treball de neteja de rames de branques afectades pels temporals d’aquests dies i per fer les instal·lacions elèctriques de Nadal.

I un tercer factor ha estat les pluges que hem patit al llarg d’una setmana i que han impedit el treball dels instal·ladors electricistes.


Sembla ser que el treball d’adornament nadalenc acabarà en pocs dies, si el temps acompanya, doncs a partir de demà dijous es poden produir noves pluges que es perllongaran, segons les previsions, fins al dilluns.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que es queda preciós. Com millora el poble. Bon Nadal a totes i tots!!!!

Anònim ha dit...

Maravillos. Molt adornat. Molta llum.

Anònim ha dit...

De moment les llums que han posat no m'agraden. L'any passat mes grans i mes boniques.
Ja esta prou abandonat el poble que sols falta que no poseu ni llums boniques de Nadal.MOLT MAL. Teniu que donar alegria que som un poble alegre, sols per que a vosaltres no vos agrade no teniu que fer les cose mal. Els impostos els paguem tots i els xiquets quant veuen les llumetes de nadal la cara els canvia.

Anònim ha dit...

I tu creus que els Nadals no agraden al govern? Jo com els conec no m'ho crec i sobre les llums opine diferent, blanques i boniques. I els xiquets els canvia la cara amb una bona festa de Reis i cavalgata com les que fa este govern, res a vore amb el que es feia abans de ridicul. Ara ganes de criticar que no falten