L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 1 de desembre del 2016

Els membres de Treballant per la Igualtat del partit judicial de Sueca es reuneixen a Favara


Les regidories d'igualtat dels 14 pobles del Partit judicial de Sueca es van reunir ahir amb el magistrat José Luis Mendoza i el responsable de víctimes de gènere de Sueca, Agustí Sapinya, en la localitat de Favara.

El primer punt tractat en la reunió va ser la valoració molt positiva de totes les actuacions realitzades al llarg del mes de novembre contra la violència de gènere en tots els pobles del partit judicial. Açò ha determinat la decisió de continuar fent conscienciació i treball, no solament durant este curt període, sinó tot l'any.

Amb este objectiu, es van aprovar determinades accions que es portaran avant des dels 14 pobles de forma conjunta. Destaquen l'ajuda a la víctima, amb consentiment previ seu, des dels serveis socials municipals, i la trobada amb agents implicats de la policia local i amb professionals de l'àmbit sanitari amb la finalitat d'aconseguir més protecció i conscienciació.

Així mateix, les regidories d'igualtat es van comprometre a realitzar una exposició de quadres itinerant de l'associació de Tavernes Art de la Vall, amb el lema "No és no", un augment dels tallers d'autodefensa i l'elaboració d'un tríptic de protocol igual per als 14 membres del grup.

Per altra part, van demanar una reunió amb el responsable de la Conselleria d'Igualtat per a conèixer els recursos humans i els econòmics que s'aportarà per a la posada en marxa del punt de trobada familiar a la localitat de Sueca, inexistent a hores d'ara.

Els membres de Treballant per la igualtat tenen la ferma convicció que el treball, la constància i la voluntat poden aconseguir, si no eradicar la violència de gènere, sí sensibilitzar les persones perquè ajuden les víctimes. I també animen les víctimes mateixes a denunciar, a fi d’evitar agressions i maltractaments, sempre amb el suport de la societat en conjunt.