L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de desembre del 2016




Els membres de l'associació artística i cultural de Tavernes "L'Art de la Vall" ofereixen una mostra col·lectiva de les seues obres a la Sala d'Exposicions de l'antic convent de Favara.
Aquesta exposició està programada entre el 15 i el 23 de setembre compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Favara i tindrà la inauguració oficial el divendres, dia 16 a les 18'30 hores al final de la qual s'oferirà un vi d'honor. L'horari de visites serà de dilluns a dissabte de 18 a 20 hores i el diumenge de 10 a 12 hores.
 L'associació "L'Art de la Vall" és de recent creació i unes primeres mostres de la seua activitat artística la vàrem poder vore dins dels actes de la lluita contra la violència de gènere organitzats per l'Ajuntament de Tavernes.