L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

diumenge, 18 de desembre de 2016

El temporal assota la Goleta de nou amb molta forçaLa mar batia aquest matí contra les pedres de protecció dels edificis
El temporal de llevant que va acompanyat de fortes ràfegues de vent, algunes fins 80/90 km hora, ha alçat ones molt altes que xoquen contra la platja i les parets dels edificis de primera línia.

Els efectes d'aquest temporal se sumen al que vam patir fa nomes una setmana, amb la qual cosa la línia de platja i d'arena ha retrocedit. A les fotografies podeu observar ja alguns del efectes, encara que caldrà esperar a que calme per saber exactament quina és la situació real de la platja.

La mar s'ha engolit l'arena dipositada el passat gener

De tota manera ens aventuraríem a dir que aquesta situació no l'hem vista massa vegades en l'última dècada i deixa ben clar que els "pegats" de dipositar arena any rere any per recuperar la platja, amb la consegüent despesa, no serveix. 

Engegar un projecte definitiu i de forma urgent es veu com l'única solució. El govern de l'estat, a través de la Demarcació de Costes, té l'última paraula. A no ser que preferesquen seguir igual, tirar els diners a la mar i que la Goleta cada vegada es deteriore més de pressa.