L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 2 de desembre del 2016

El poliesportiu municipal ha habilitat l’accés pel carrer Na Violant d’Hongria



L’Ajuntament de Tavernes ha habilitat l’entrada al poliesportiu municipal des del Carrer Na Violant d'Hongria per a fer ús directament de les instal·lacions esportives auxiliars (rocòdrom, camps de futbets i pistes de bàsquet exteriors).

L'accés permetrà accedir als camps de futbet i al rocòdrom de forma directa per a fer ús d’estes instal·lacions, independentment de l’activitat esportiva que tinga lloc en el camp de futbol. Aixi s’evitarà haver de passar obligatòriament per l’entrada principal i interferir en el camp de futbol quan hi haja alguna activitat esportiva. 

Aquesta mesura permet també separar el camp de futbol dels camps de futbet i del rocòdrom quan siga necessari a través d’una porta divisòria que s’ha instal·lat. Així s’aconsegueix que siguen dos zones independents.

També permetrà utilitzar una de les dues zones esportives quan siga menester sense necessitat d’obrir l’altra al públic.