L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 14 de desembre del 2016

El govern de Rajoy veta la pujada de les pensions el 2017





El Govern de Rajoy no vol pujar les pensions un 1’2% que li reclama tota l’oposició, excepte Ciudadanos,  mitjançant una proposició de llei que iniciaria ara el tràmit parlamentari i s’aplicaria en el 2017.

El govern del PP afirma que les lleis li donen la facultat de rebutjar eixa proposició de llei perquè seria un increment de despesa no reflectit en el pressupost. Però això sembla ser una excusa i no seria massa cert segons l'oposició. Així el PSOE li ha recordat al govern que la pujada de les pensions no seria un augment de despesa en pressupost vigent, el del 2016, perquè s’ha d’aplicar en el 2017, i encara no està aprovat.

Per tant, es demana que es tramite la proposta de llei perquè l’argumentació en contra del PP, recolzat per Ciudadanos, no està ben raonada en no afectar el pressupost en vigor.

Siga com siga, una cosa està ben clara: el govern del PP una vegada més s’oposa i està en contra de millorar, encara que siga un poquet, als nostres majors i pensionistes. Actualment, la pensió mitjana per jubilació a Espanya és de 981’92 euros al mes.