L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dimarts, 20 de desembre de 2016

El Cor de Cambra "Quinzedemarç" celebra el Concert de NadalEl Cor de Cambra "Quinzedemarç" va oferir el passat diumenge el tradicional Concert de Nadal en l'església de Sant Josep.

El cor va oferir una selecta varietat de cançons, totes de caràcter nadalenc, amb el qual va voler felicitar el Nadal  i els Reis als veïns i veïnes de Tavernes.

Un concert de gran nivell i bon qualitat vocal, on poguérem gaudir de cançons com "Al·leluia" de Cohen;  "Oh Magnum Misterium de D.P. de Cristo, "Viejas campanas de Navidad" de J.L. Blasco i un conjunt de cançons populars d'arreu del Món com "African Noel", "Lindos ángeles cantores", "O Tannenbaum", "Los campanilleros" sense oblidar títols tan coneguts com "Santa Nit" de Gruber o "Adeste Fideles" de Reading. 

El cor va oferir un "poutpourri" de nadales arranjat per Ximo Caffarena.