L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 9 de desembre del 2016

El CEIP Sant Miquel col·labora en la construcció d'una hospital a Haití.



Imatge d'arxiu del CEIP Sant Miquel
El CEIP Sant Miquel de Tavernes s’ha adherit al projecte solidari anomenat "Proeso-Happy Siphal" a favor dels xiquets damnificats per una catàstrofe natural, i en el qual estan implicats diferents centres educatius i solidaris de tota Espanya. 
 
El primer projecte d’aquesta xarxa de centres es desenvoluparà demà dia 9 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de la Ràdio i la Televisió a favor de la Infància.

La iniciativa consistirà en que tots els alumnes dels centres implicats cantaran a l’hora del pati la cançó ‘Happy Siphal’, composta per Teodoro Aparicio, actual director musical de Proeso. A continuació es llegirà un manifest en el qual els alumnes expressaran les seues idees, opinions i solucions per a cooperar i ajudar la infància més desfavorida del món i que ha patit una catàstrofe natural. 

Aquesta iniciativa naix des de L’ONGD (Organització No Governamental per al Desenvolupament) anomenada BUSF (Bombers Units Sense Fronteres), al costat d’altres entitats col·laboradores, ela quals han creat una plataforma anomenada “Happy Siphal” que pretén rebre i oferir projectes per a desenvolupar a la infància més desfavorida per catàstrofes naturals. 
 
És per aquest motiu que el professorat d'Educació Musical Proeso ha proposat crear una xarxa de centres educatius que recolzen amb diverses iniciatives aquest primer projecte solidari al qual s'ha adherit el CEIP Sant Miquel. 

Aquesta iniciativa culminarà el pròxim 22 de desembre amb la recaptació de fons mitjançant la guardiola solidària "Happy Siphal" que s’enviaran a la ONGD BUSF perquè siguen destinats a la reconstrucció d’un hospital infantil per a la infància haitiana damnificada per la catàstrofe de l’huracà Matthew. 

Cal assenyalar que aquesta iniciativa té un procés d'aprenentatge servei i conscienciació de l'alumnat que es concretarà en el CEIP Sant Miquel el proper 12 de desembre, ja que demà dia 9 és festiu a Tavernes i finalitzarà el dia 22 de desembre de 2016 recaptant el fons per a la construcció d’un hospital infantil a Haití. 
 
Remés