L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dilluns, 12 de desembre de 2016

Després de la tempesta arriba la calma... i es veuen els resultats a la Goleta.El diccionari defineix tempesta (o tempestat) com un fenomen de l'atmosfera en que bufa un vent fort acompanyat generalment de pluja i aquest vent fort agita violentament les aigües de la mar.

Ací diem que a la mar hi ha temporal o una gran maror: grans ones que, en el cas que parlem, la platja de la Goleta, colpegen la platja i s'enduen any rere any l'arena. 

Fa uns dies patirem un fort temporal, i us oferirem imatges de la situació de la platja quan les ones encara colpejaven amb força, fins i tot les parets dels edificis.

Aquest cap de setmana hem gaudit d'un temps immillorable, d'una mar totalment encalmada i això ens ha permés veure els resultats a la platja. Les imatges en parlen i no cal dir res mes. 

La qüestió ara és saber si el govern de l'estat del PP continuarà una vegada més amb la faena del matalafer, fer per a desfer, o, finalment, el Sr. Rajoy a través de la Demarcació de Costes s'animarà i ens canviarà el matalàs, és a dir, engegarà un projecte definitiu.