L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 11 de desembre del 2016

Avui diumenge recital de les obres finalistes de "Solfes de la Mediterrània" i lliurament de premis




Avui diumenge, dia 11 de desembre, a partir de les 19 hores en la Casa de la Cultura hi ha el concert dels finalistes i el lliurament de premis de la tercera edició de “Solfes de la Mediterrània”,  el concurs de composició per a música de cambra i cant líric organitzat per la Regidoria de Cultura de Tavernes i el grup Llevant Ensemble.

Com en el seu moment vam informar, enguany s’han seleccionat tres poemes de Maria Josep Escrivà, escriptora i activista cultural del Grau de Gandia, a fi de continuar amb l’objectiu principal del certamen: la confecció d’un corpus de música amb cantants a partir de l’obra de poetes valencians.

En concret les obres per a quintet de vent i soprano han de musicar tres poemes concrets de la poetessa gandiana del poemari “Serena barca”, l’últim llibre de Maria Josep Escrivà, publicat per Buc. 


I durant el concert coneixerem també la composició guanyadora i el guanyador, que se’n durà un premí de 1.000 euros a més de ser editada per MusicVall. Com a novetat, durant el concert de diumenge que corre a càrrec del grup Llevant Ensemble i la soprano Maria Tamarit, a més de la interpretació de les obres finalistes i s’atorgarà un premi del públic, sense dotació econòmica però amb edició de la partitura a càrrec també de MusicVall.