L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de desembre del 2016

Clara Andres actua avui dimecres a la 19 hores a la Casa de la Cultura

Resultat d'imatges de entrelinies clara andres
Portada del disc


Clara Andrés actua avui dimecres a Tavernes a partir de les set de la vesprada a la Casa de la Cultura per presentar el seu nou disc "Entrelínies".

 "Entrelínies" és el tercer treball discogràfic de Clara Andrés, acompanyada per la seua formació habitual: German Ycobalzeta (guitarres), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix). Al disc hi trobem un conjunt de 9 cançons, o 8 i una entrelínia, teixides com un tot, una peça que té un ordre coherent i que vol contar una història. Eixa història ens parla d’un “després”, d’un moment sentimental on  ja portes un equipatge, unes entrelínies que t’acompanyen i que formen part de tu. 



El seu to, tot i ser nostàlgic, és sobretot reconciliador. Obri un calaix de moments viscuts, n’agafa les entre línies, el torna a tancar i continua. El disc treballat per una banda més madura, s’acompanya de nous colors musicals deixats caure en un teixit que no vol deixar de ser discret.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi anirem. Crec que no va actuar al porrat se St Llorenç per culpa de la pluja. Ara tenim una segona oportunitat.