L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 de desembre del 2016

Campanya del quilo Nadal 2016




Cáritas ha iniciat la tradicional campanya dels quilos de Nadal amb l'objectiu d'arreplegar queviures per a les famílies necessitades de l'Economat. Com és tradicional la campanya s'ha iniciat amb la primera setmana d'Advent. 
Aprofitem per a convidar-vos a participar en la CAMPANYA DELS QUILOS DE NADAL , que iniciem esta primera setmana d’Advent. Així del 25 de novembre en què es va iniciar fins el dia Nadal, 25 de desembre es recolliran aliments, encara que s'ha distribuït segons els tipus d'aliment en el temps.

Del 25 de novembre fins el 4 de desembres s'està arreplegant oli, del 5 al 11 de desembre serà llet, del 12 al 18 de desembre pasta i del 19 al 25 de desembre seran llaunes de conserves.

Els punts de recollida son les escoles, parròquies i comerços col·laboradors.