L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 11 de desembre del 2016

Ara parlem de nosaltres: hem arribat a les 2'4 milions de lectures



Assolim nou record: hem arribat a 2’4 milions de pàgines llegides, amb una mitjana de lectura de +/- 1.750 pàgines al dia des del darrer recompte de 2’3 milions, el 15 d’octubre. El passat mes de març varem arribar als 2 milions de pàgines, i es va iniciar una tendència alcista amb els 2’1 milions el 10 de juny, els 2’2 milions el 13 d’agost, i el 15 d’octubre amb 2’3 milions.

 En aquesta ocasió, les 100.000 lectures ha estat en dos mesos menys 5 dies, cosa que no està gens malament per a un blog local de notícies. Per tant, l’agraïment de tot l’equip del blog a tots i totes els que ens seguiu.

 En aquest període que parlem, el dia de més lectures va ser el dilluns 5 de desembre amb 4.925. Era el dia de les fortes pluges i el perill del riu Vaca de desbordaments. També un tema d’aquest dia, “Així ha quedat la platja de la Goleta”, té vora 2.000 lectures, el més llegit, mentre la futura licitació de l’encreuament del Camí Reial per anar a la Goleta amb 1.300, el vídeo del Clot amb més de 1000 i l’article “Que hauria passat si l’Ajuntament no hagués netejat el riu” amb vora 1.000 quan escrivim aquestes ratlles, seguides de la informació sobre la pista de patinatge amb vora 1.700 però entre dos articles, han estat els temes més llegits a continuació.

I com hem dit sempre som un blog on per damunt de qüestions ideològiques està la veracitat informativa, contrastar les notícies i les dades que donem, i no donar cabuda a les xafarderies, els comentaris de carrer o de veïns. Tampoc entrem mai en valoracions o les notícies de la vida privada de cap polític i/o familiars.

I així portem vora 8 anys i mig, amb més de 9.300 articles publicats majorment sobre temes de Tavernes i del nostre territori valencià, des d’una òptica valencianista, de defensa dels valors de la nostra terra, dels nostres costum i la nostra llengua.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona i seguiu així