L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.847
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 66.213

divendres, 2 de desembre de 2016

FESTIVERN 2016-17: Aquesta vesprada a les 18 hores Festa del Festivern a la platja


Avui divendres "Auxili i Cercavila Cultura de Carrer" organitza una festa a la platja de Tavernes en la zona de la Porta del Sol amb la finalitat de gravar el que serà el vídeo oficial del  Festivern 2016/17 i que donarà la benvinguda al 2017.

A la festa se simularà la celebració de les fogueres de Sant Joan i l'organització necessita gent per a la gravació, per fer comboi i festa. S'aconsella pantalons vaquers blaus, i  dessuadores sense grans logos ni marques, esportives i jerseis amb els colors blaus, grocs, taronges, blancs i grisos publicitats. 
L'any passat van ser " Smoking Souls" la banda sonora de la "#nitsalvatge", però enguany els d'Ontinyent han composat una cançó que passarà a formar part la història festivernera.

A les 18:00 hores a la platja de Tavernes. Hi haurà cervesa artesanal Tyris i musiqueta. Cal acudir-hi amb ganes de festa i podeu convidar als vostres amics i coneguts a participar-hi.