L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dijous, 8 de desembre de 2016

Àlex Gálvez, campió absolut de la Simat Trail Series


El passat diumenge, dia 4 de desembre es va disputar la "Simat Trail Series", cursa que consta d'una banda de la modalitat combinada de Km vertical i trail i per una altra de la modalitat trail. 

El membre del CETV, Àlex Gálvez Román, es va proclamar campió absolut del trail amb una gran actuació. A més a més, en el trail també van participar gran part dels membres de la secció de trail del CETV. 


El CETV ha agraït al companys de la Llebre Alpesa el gran treball realitzat en l'organització de la cursa i els dóna l'enhorabona per la bellesa triada en el recorregut.

Remés pel CETV