L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 28 de novembre del 2016

ULTIMA NOTICIA: Fiscalia arxiva denuncia del PP contra l'alcalde Jordi Joan

La Fiscalia Provincial de València ha arxivat la denuncia que el PP de Tavernes, a través del PP provincial, va presentar contra l'alcalde Jordi Joan per un presumpte delicte de malversació de diners públics.

Fiscalia no ha vist cap indici de delicte des del moment que la multa de tràfic va ser abonada per l'alcalde de la seua butxaca, així com va tornar les dietes cobrades per error indegudament. Tal com reconeix la certificació de la Intervenció de Tavernes, es va deure a una errada que va ser corregida amb la devolució del que se li havia ingressat (l'alcalde era de vacances quan se li va ingressar), cosa que coneixia el PP, com també sabia de la certificació de la Intervenció, i que tot era una errada. 

Quan a les dietes de l'hotel del viatge a Atapuerca que el PP considerava que havien estat pagades per l'Ajuntament, cal indicar que eixa factura va ser rebutjada per l'Ajuntament per tindre errors, precisament el haver inclós familiars acompanyants i dies equivocats. L'Ajuntament mai no va pagar eixa factura, sinó que va ser abonada per l'alcalde i els regidors que viatjaren.

Cal remarcar que el PP de Tavernes sabia des del primer moment que la multa havia estat abonada per l'alcalde en tornar de vacances, com també sabia que les dietes cobrades per error s'havien tornat i també sabia i tenia còpia de la factura rebutjada. 

No obstant, la seua portaveu Eva Palomares, va seguir endavant i va interposar una denuncia falsa amb l'objectiu de tirar per terra la imatge de Jordi Joan i voler fer creure que els casos de corrupció generalitzada que té el PP es una cosa de tots els partits, de voler fer creure que tots son uns corruptes i traure titulars contra l'alcalde i diputat de Tavernes i contra Compromís. 

Tot recolzant-se amb el paper de la premsa escrita, que va ser lamentable en no explicar mai la versió de Jordi Joan, i va ballar al so que li va posar el PP.
Elaborem i publiquem després una informació més detallada del cas per informació dels veïns i veïnes de Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es definitiu o poden recurrir?