L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 30 de novembre del 2016

Atapuerca: difamar a l'alcalde, encara que siga amagant la veritat.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha confirmat en el seu perfil de facebook l’arxivament de la denúncia que el PP va presentar en fiscalia contra ell. L’alcalde recorda el viatge a Atapuerca per exportar el seu model turístic a la cova del Bolomor de Tavernes, on junt a les restes humanes més antigues del País Valencià es comprova el control del foc pels neandertals, cas únic a Europa. Gràcies al viatge i al projecte presentat, la Diputació ha atorgat al nostre Ajuntament una subvenció de 125.000€ per a potenciar el jaciment.

El PP va presentar a la Fiscalia una denúncia contra l’alcalde per malversació de diners públics i prevaricació. L’alcalde afirma que “la denúncia era un autèntic desgavell però el seu únic objectiu era continuar en la campanya de difamació contra la meua persona i el meu partit. El PP, a qui cada dia li apareixen nous casos de corrupció, sols volia fer creure a la ciutadania, a base de titulars en la premsa, que tots els partits som com ells” .

Jordi Joan assenyala “la seua estratègia és clara: denunciar davant la fiscalia i obtindre titulars perquè no es parle de Brugal, Noos, Taula, Gürtel, Bárcenas, el yonkie del dinero, el Bigotes o de la Púnica". 

L’alcalde afirma que “és veritat, i amb tota la humilitat del món us dic, que en la tramitació de les despeses es produïren uns errors administratius que se subsanaren quan em vaig incorporar a l'alcaldia després de les vacances en agost. Això és una cosa però tractar-me de deliqüent (malversar i prevaricar) és altra ben distinta”. 

L’alcalde ha lamentat l'actitud del PSOE de Tavernes en seguir-li el joc al PP. "Ells voran quina és la seua estratègia, perquè els diputats autonòmics del PSOE em varen mostrar el seu suport des del primer moment, cosa que agraïsc, com també la gent d'EU, Podem i C's”. 

Jordi Joan afirma que la tasca de l'oposició en democràcia és imprescindible i una oposició constructiva és molt útil, però intentar difamar i fer una oposició destructiva no veu a qui pot beneficiar, però està clar que al poble no. 

També assegura que, ni com a alcalde de Tavernes ni com a diputat en Corts “encara no he escoltat per part del PP, ni autonòmic ni local, cap proposta en positiu, realista i sensata. Nosaltres, Compromís, tenim un projecte que poc a poc anem executant d'una manera transparent i sempre al costat de la gent”. 

El PP no ha dit la veritat 

Cal explicar i tindre ben clar que la correcció dels errors que comenta l’alcalde no és fa perquè hi ha una denuncia del PP. Tot el contrari: si s'assabenten és per l’Informe legal que Intervenció ha de fer per certificar que s’ha corregit l’error. I no van fer cas de l'informe.

L’informe d’Intervenció ho diu ben clar: el 18 d’agost, l’endemà de tornar de vacances, l'alcalde paga la multa de velocitat, observa l'error i retorna les dietes a la caixa municipal. L'informe d'Intervenció és del 19 d’agost i ho explica, com també certifica la correcció de les 'errades i l''arxivament de l’expedient.

El PP de Tavernes demana informació de despeses el dia 22 d’agost. Dos funcionaris els confirmen que el quilometratge s’ha tornat i que la factura d’allotjament és nul·la i l'Ajuntament no la tramitarà. Però ni cas. L’endemà, 23 d’agost, ofereixen una roda de premsa on acusen l’alcalde de malversació i prevaricació i que aniran a fiscalia.

El PP sap que Intervenció ha certificat la correcció dels errors i l’arxivament de l’expedient, sap que s’ha rebutjat la factura de l’allotjament, sap que eixa la paga l’alcalde i els regidors. No obstant, en la roda de premsa no diuen res i afirmen que “El Ayuntamiento pagó los gastos de alojamiento y comidas de seis persones” (diari ABC), en referència a regidors i familiars, cosa que sabien era falsa. 

L'actuació del PP de Tavernes està en la línia esmentada per l’alcalde: l'objectiu una campanya de difamació contra la seua persona, fer creure que tots són iguals, i tapar amb titulars els seus casos de corrupció. L’estratègia és clara: denunciar als altres partits com siga davant la fiscalia i obtindre titulars perquè així no es parle de Brugal, Noos, Taula, Gürtel, Bárcenas, el yonkie del dinero, el Bigotes o la Púnica.

2 comentaris:

UN JUBILAT ha dit...

Generalitzant,mai serà igual la dreta que l'esquerra,la dreta en general no te ni idea dels valors que ens caracteritzen a l'esquerra com la umiltat,l'honradea,l'ètica o la dignitat,això no vol dir que tots siguen igual,perque de vegades ens enterém que desgraciadament algú d'esquerres a fet alguna trastada,però,jo sempre dic que no tots els que ho diuen,ho son.Igual que conèc persones de dretes que son unes exelents persones,però,sempre els dic el mateix,votar a les dretes no es ser de dretes,tú no eres de dretes si ho fores no serìes bona persona.

Anònim ha dit...

menuda idiotada acabes de dir! t'has quedat ben agust! aixó sols ho pot dir uno d'esquerres jajajajajaj.... què ximplesa senyor!! Àngeles i demonios !!