L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 5 de novembre del 2016

Tavernes, seu de la I Trobada Comarcal de la Creu Roja a la Safor-Valldigna



Tavernes ha estat la seu de la “I Trobada Comarcal” de la Creu Roja, celebrada aquest matí a la nostra ciutat, i on han participat els agrupacions de Gandia, Oliva i Tavernes, com amfitriona, presidides respectivament per Antoni Angal Marí Pavia, Maria Dolores Roselló Pérea i José Pachés Chova.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, així com regidors de l’Ajuntament valler, que amb la seua presència han volgut donar el seu recolzament a aquesta trobada comarcal que ha suposat una vertadera jornada de germanor entre les agrupacions locals participants.

L’alcalde de Tavernes Jordi Joan ha dirigit unes paraules als assistents on ha posat en valor lemes com la universalitat, la neutralitat, la unitat, la independència, que fan visibles i posa en pràctica aquesta ONG per tal d’aconseguir els objectius d’ajuda i col·laboració desinteressada amb l’administració. 



Jordi Joan ha remarcat aquest fet: l’estreta col·laboració que han de tindre les Administracios amb Creu Roja, que ha de ser corresposta per l’entitat en forma de tasca d’ajuda a la societat.

L’acte ha servit per reconèixer la gran tasca realitzada durant molts anys per dos presidents de l’Agrupació de Creu Roja Tavernes, Antonio Sansaloni i Joaquin Pons, que han rebut unes plaques que volen ser el reconeixement i agraïment, tant de la Creu Roja com de l’Ajuntament en nom de tot Tavernes, com assenyalava l’alcalde, pels anys i esforços dedicats a l’entitat. 



 La trobada ha servit igualment per poder conèixer el material que té Creu Roja al seu abast per fer efectiva l’ajut als ciutadans. Així hem pogut veure una ambulància medicalitzada, i un vehicle de transport que pot també servir per traslladar ferits o persones accidentades, al costat de l’hospital de campanya que s’usa en esdeveniments diversos, com per exemple els esportius, com a la mitja marató de Gandia, sense oblidar tecnologia puntera com els drons que poden en un moment ajudar a localitzar ferits o accidentats en cas de catàstrofes.