L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 13 de novembre del 2016

Tavernes exalta la seua fallera major 2017, Carol Pérez Bosch

Fallera major 2017
Fallera major 2016

La Federació de Falles de Tavernes va celebrar ahir en la Casa de la Cultura l’exaltació de la fallera major del 2017, Carol Pérez Bosch, en un acte que servia també d’acomiadament a la que ha estat fins ara fallera major 2016, Anna Benavent. 
La comitiva representativa de les falles de Tavernes havien arreplegat a les dues falleres i acompanyats de les autoritats locals s’havien reunit a la porta de l’Ajuntament per dirigir-se a la Casa de la Cultura, on es va disparar un castell de focs d’artifici. 
L’acte de la Casa de la Cultura cal dir que va ser molt protocol·lari, amb dues parts diferenciades. La primera va ser l’acomiadament de la fallera major 2016, Anna Benavent, que va recordar moments del seu regnat, de la importància de representar les falles de Tavernes i va agrair tot el recolzament i ajut que ha rebut en l’any de somni, viscut molt intensament, i que ahir acabava. 
Parlament de l'alcalde
 La segona part de l’acte va ser el propi d’exaltació de la nova fallera major 2017, Carol Pérez Bosch, assolint eixa condició després de que l’alcalde de Tavernes i president nat de la Junta Local Fallera, Jordi Joan, li imposara la banda acreditativa de la seua condició. 
La nova fallera major es va mostrar molt contenta i agraïda a la confiança que se li havia donat per ser la representant de Tavernes en un any que pot ser molt important per a les falles donat que es du a cap la possible declaració com a bé immaterial de la humanitat per la Unesco. 
També l’alcalde Jordi Joan va incidir en aquest punt de la declaració de la Unesco, i va destacar la tasca que efectuen en la nostra ciutat, i l’esperit de col·laboració que prima en l’Ajuntament de cara a la festa. 
Imatges de l'acte: falleres majors de Tavernes, València i Gandia
L’acte va comptar amb la presència de la fallera major de València ciutat, Raquel Alario Bernabe, i de la ciutat de Gandia, Maragda Escriva Noguera, que van felicitar a la Junta Local de Tavernes per l’acte celebrat. També cal indicar la presència de representants de les sis comissions falleres locals i una nodrida representació de la Junta Local de Gandia, representants dels partits locals en el consistori, forces de seguretat i Protecció Civil. 
A partir d’aquest acte d’exaltació de la fallera major de Tavernes, el protagonisme faller el prenen les sis comissions locals amb la presentació de les respectives falleres majors i fallers majors infantils com a preàmbul de les festes josepines del 2017.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visquen les Falles de Tavernes!!