L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 17 de novembre del 2016

Tavernes disposarà d'una pista sintètica de patinatge durant les festes de Nadal i Reis


Una pista com la prevista a Tavernes instal·lada a un centre comercial

La col·laboració de l’Ajuntament amb l'Associació de Comerciants de Tavernes i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal farà possible que enguany Tavernes compte amb una nova atracció durant les festes de Nadal. 

La novetat ha estat confirmada per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que ha confirmat aquesta col·laboració entre entitats amb l’objectiu de potenciar, dinamitzar i fomentar el comerç local en les festes nadalenques.  Estarà oberta durant totes les festes de Nadal i Reis, en horari de matí i vesprada, excepte els festius.

La pista és de les anomenades de “patinatge en material sintètic” i es muntarà al Passeig del País Valencià amb unes mesures de 15 x 8 metres. El cost de lloguer de la pista val 18.000 euros que es finançarà amb la venda de tiquets a 3 euros i amb l’aportació de l’Ajuntament de 1.000 euros de la partida destinada al Foment Local.

Els tiquets es vendran en les tendes adherides als comerços adherits de la localitat i al voltant de la pista està previst la instal·lació de zona de jocs per als més menuts.

Una pista de gel sintètic usa un material especial en un 95% semblant al gel real quan a les sensacions que es nota en patinar, però presenta avantatges com no emprar aigua ni electricitat per aconseguir el gel, amb la qual cosa es tracta d’una instal·lació totalment ecològica.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona noticia. A vore si s'anima un poc el poble.

Anònim ha dit...

Bona iniciativa per part dels comerços, pero el horari tindria que estar obert els dies festius tambe. Imagine que sera quant mes gent podra anar. que la pista estiga tancada els dies festius es un absurde.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La informació no és exacta. Ens han passat una rectificació i demà refem la notícia. No hi ha servei el 24 desembre, el 31 desembre i el 5 de gener PER LA VESPRADA, cosa que es fa per respectar els preparatius familiars.

Demà ampliem la informació.