L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dijous, 24 de novembre de 2016

Segons el ministre Montoro el govern del PP de la Generalitat va ser "negligent, mentider i mal gestor".


El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha qualificat al govern de la Generalitat del PP fins al 2015 com a “negligent, mentider i mal gestor”.

Va ser durant una intervenció en el ple del Senat, quan responia al senador de Compromís, Jordi Navarrete, que es queixava que el Govern haguera fet pagar a l’actual Generalitat la multa de 18,9 milions d'euros que la Comissió Europea va imposar al Regne d'Espanya per les “serioses negligències” de la Generalitat Valenciana durant el Govern del PP a l'hora d'elaborar les estadístiques sobre el dèficit i comunicar-li-les a Eurostat.

El Ministeri d'Hisenda va cobrar a la Generalitat fa dues setmanes els 18,9 milions d'euros de  la multa europea. La Generalitat al·lega que l'actual govern no va tenir responsabilitat alguna i afirma que el Govern de Rajoy no va actuar correctament en la seua tasca de vigilància perquè existien denúncies del Síndic de Comptes que advertien de l'ocultació de factures.

El senador de Compromís, Jordi Navarrete, ha parafrasejat unes frases de Rajoy i volia saber “on era Mariano Rajoy quan Camps falsejava els comptes públics sobre el dèficit de la comunitat autònoma? Al costat d’ell?, al seu darrere?, davant?. Aquesta vergonyosa actuació ha suposat una injusta multa europea per a l’autonomia per valor de 19 milions d’euros, quan l’hauria d’haver pagat el PP”.