L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 28 de novembre del 2016

ACTUALIZADA: Plou. Per fi hem tingut unes horetes de pluja i els primers problemes.



Plou, després que ho esperàvem des d'ahir quan no es va complir el pronòstic. Avui sembla que sí. Fins ara, i segons AVAMET, portem arreplegats 107 litres en la platja, 83 en el poble i 75 en els Sequers. A Benifairó en porten 60 litres.

Les fortes pluges del dia d’avui han obligat a l’Ajuntament de Tavernes a organitzar un dispositiu majorment en els camps on participen el cossos de seguretat local, Policia Local Protecció Civil, a més de la brigada agrària, per tal de previndre problemes en els camps. El mateix regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, ha estat present en moltes de les tasques de prevenció. 

Així s’han instal·lat tanques per evitar que els vehicles circulen per zones ja inundades, cas de l’Avinguda de la Marina en la platja o la rodona de les Oliveres cap al Camí La Dula. Segons hem pogut conèixer a hores d’ara es pot circular pels camins rurals, que tenen molta aigua, però la circulació és possible a poca velocitat.

Així mateix i dins del casc urbà s’ha procedit a senyalitzar el clavegueram en llocs conflictius, cas de la zona de Marjaletes amb el Carrer Xeraco. 


 A pesar de les pluges fortes de fa unes hores cal ressenyar que el nivell dels rius va molt baixet, excepte a la Sequia Mare on hi havia perill d’eixir-se’n i s’han obert les comportes per a desaiguar. El riu Vaca, com podeu observar a les fotografies d'aquesta vesprada, ja començava a córrer amb prou aigua.

 L’ajuntament ha avisat a la brigada agrària perquè estiga preparada i també s’ha donat avís a l’empresa local Transtonis per si han d’actuar conjuntament amb les màquines de l’Ajuntament i cal anar a llevar taponament de sequies i rius. 
A hores d’ara, la pluja s’ha donat un descans, però el temps està encara per ploure. Que siga amb coneixement!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Informeu-se be abans de publicar noticies, Protecció Civil també estava fent feina.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Açò és més matar al missatger.
Les coses es poden dir d'una altra manera i més quan se sap que és un oblit no intencionat i que ací fem el que podem per informar. Si no informàrem, segur que no tindríem el perill d'oblidar-nos d'algú, com passen en altres llocs.

De totes maneres, gràcies per la vostra informació, que completa la que teníem. Pensem que allò que és important és estar, no que el nomenem o deixen de nomenar en un blog local.

UN JUBILAT ha dit...

No es per rés,però,de vegades tenim massa pressa de matar al missatger i la caguem,en el primer parraf diu que s'ha movilitzat a la Policia Local i a Protecció Civil.Jó nosé llegir massa,peró, crec que la noticia està ben explicada.

La Cotorra de la Vall ha dit...

En la primera redacció no estava indicat Protecció Civil. Les coses com siguen.
Però no estava indicat perquè la nostra informació, de dins de l'Ajuntament, també ho desconeixia.