L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 16 de novembre del 2016

PLENARI DE NOVEMBRE 2016: L'Ajuntament gestiona amb Solvia l'eliminació dels pals electrics al carrer Sant Pere, Sant Josep i Divina Aurora.


Un dels temes del plenari de novembre van ser les gestions del govern de Compromís per aconseguir que l'empresa propietària dels solars del Carrer Sant Pere, Sant Josep i Divina Aurora, és a dir Solvia, elimine tota la xarxa de pals i cablejat elèctric per l'evident perill que representen. Ho podeu comprovar en les dues fotografies que adjuntem dalt.

Amb les explicacions de l’alcalde Jordi Joan, vàrem confirmar el que ja se sap: l'Administració local xoca contra un mur a l'hora d'exigir solucions a entitats privades i com els procediments administratius no són les millors ferramentes per aconseguir objectius, sense oblidar que hi ha gent que parla i parla, exigeix i exigeix, sense atendre raons i fets i demostrant el seu total desconeixement dels procediments administratius.

 De tot això, i de les gestions realitzades - on ha hagut d'intervindre fins i tot el Conseller d'Economia com a valedor de l'Ajuntament - parlava l'alcalde en el plenari passat.

Però millor que a nosaltres, escolteu les explicacions de l'alcalde, fetes públiques per a tot Tavernes.



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Carrer Sant Pere i carer Sant Josep

Anònim ha dit...

I el carrer Divina Aurora

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament els tres. Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament els tres. Gràcies.

Anònim ha dit...

Cuan es fan fer eixes obres a qui li tocava controlar tot lo que ania malament per la via pública i perque es va consentir.

Anònim ha dit...

Li tocava al partit que governava abans, eixe que ara no para de renegar i criticar de com ho van deixar.