L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 16 de novembre del 2016

PLENARI DE NOVEMBRE 2016: Els vallers i les valleres gaudiran de descompte en les entrades per al Festivern 2016-2017

El regidor de Compromís, Josep Llácer, va confirmar en el plenari que com és habitual i es fa tots els anys en el Festivern, el govern de Compromís ja té negociat que els veïns i veïnes de Tavernes gaudiran d’un descompte de 8 euros en el preu de taquilla de l'abonament a partir del 29 de desembre. A més, tindran un descompte de 3 euros en l'entrada per a un dia.

El regidor va indicar així mateix que l'empresa del Festivern contracta les empreses de Tavernes en tots els serveis que les empreses local poden servir per al desenvolupament del Festivern, i també com tots els anys l'Ajuntament sol·licita a l'Àrea de Salut el reforç en l'atenció mèdica durant els dies de celebració del Festivern.



El descompte en el preu de les entrades per a la dotzena edició del Festivern i celebració del Cap d’Any està per tant, com va informar Llácer, assegurat gràcies a les gestions del govern municipal amb l'organització del Festivern.

Això vol dir que els veïns i veïnes de Tavernes pagaran 8 euros menys sobre l’abonament en taquilla, amb la qual cosa la quantitat a pagar serà de 25 euros, menys que val l'abonament de forma anticipada, que són 28 euros. A més, tots aquells vallers que sols vulguen participar d'un dia de concerts també disposaran d'una rebaixa de 3 euros en el preu de l'entrada.

En el cartell d'enguany figuren Los Chikos del Maíz, un referent en hip-hop, que faran el seu últim concert tancant la gira del seu disc Trap mirror. Un altre dels grups que encapçala la llista de destacats és Talco, una banda d'origen italià que es mou entre el ska i el punk i que en 2015 van treure el seu disc Silent Town.

També actuarà Auxili, una banda que barreja reggae, ska i rap. Altres grups que tindran presència a l’escenari del Festivern seran: Mellow Mood (reggae italià), Mafalda, La Raíz, Atzembla, Plan B, Tremenda Jauria, Herba Negra, Pirat’s Sound Sistema i molts més.

El festival també ofereix diverses activitats al marge dels concerts, com un concurs de paelles i campionats de raspall, bàsquet i futbet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els de Benifairo,Simat I Barx no som valleros?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segons el GDLC:

valler -a
adj i m i f De Tavernes de la Valldigna (Safor) o de la Vall d'Uixó (Plana Baixa).

Segons el Lèxic Obert Flexionat del Català:

valler - adjectiu. valler. masculí, femení. singular, valler, vallera. plural, vallers, valleres. Flexionat com: adult. gentilici de : Tavernes de la Valldigna.

O siga, sembla ser que no. Tots som valldignencs, però valler és el gentilici aplicat als habitants de "la Vall", nom popular que tenia i encara té en moltes poblacions dels voltants Tavernes, entre elles Simat, Benifairó i Barx on solen dir "la Vall".