L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de novembre del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Desenmascarem la nova tàctica del PP local per confondre els veïns



El PP a través del seu blog afí usa des de fa uns mesos la tàctica de publicar denúncies sobre deficiències que, segons afirmen, les envien presumptament els veïns perquè les solucione l’Ajuntament. Al cap d’un temps, ja solucionades, el blog afí fa la propaganda dient que gràcies al PP s’han solucionat.

Que els veïns es queixen quan consideren que hi ha una deficiència és normal i és el seu dret. Ara, hom comença a sospitar quan veu l'estil: tots els escrits veïnals tenen el mateix, la mateixa forma d’explicar les suposades deficiències, els mateixos girs gramaticals i lingüístics i, quasi sempre fan referència a actuacions del dia a dia o que estan anunciades per l’Ajuntament, i algunes fins i tot han passat per plenari. 

La tàctica és clara: partir d’una situació que el PP sap està en vies de solució, crear el màxim de crispació en les xarxes i després fer creure que la solució ha estat gràcies a ells. I com a mostra un botó, recordarem els casos últims. 

- Fa uns mesos, dies abans de que els “homes de roig” iniciaren la neteja dels ullals, publiquen un escrit d’un suposat veí on deia que l’Ullal Gran tenia malesa, que calia una neteja. Dies després, una vegada acabada la tasca dels “homes de roig”, era gràcies a la publicació que s’havia netejat les brosses.

-  Un altre suposat veí els avisa i els envia una fotografia a ple dia que al costat d’uns contenidors han aparegut unes bosses i trastos deixats per gent sense cap consideració. Al cap d’uns dies, trauen la foto dels contenidors nets: havia estat gràcies a la seua denuncia que FCC havia arreplegat tot i netejat. 

- El passat plenari, l’Ajuntament aprovava una inversió de 50.000 euros per canviar el sistema de calefacció d’aigua de les dutxes del camp d’esports, perquè presenta deficiències no de ara, ni de la passada legislatura sinó de molt abans. 

La inversió està camí d'executar-s'hi. Doncs bé, ara ells denuncien que els xiquets es dutxen amb aigua a temperatura ambient, quan saben del projecte, que està aprovat i començarà prompte i si no ha començat es pels terminis administratius. Després diran que la millora s’ha fet gràcies a ells. 

- Per últim prenen com a pròpia una presumpta queixa veïnal sobre la plaça de la platja del Rei Fadh Ben Abdelaliz, apareguda a un grup de facebook afí al PP, i publiquen la queixa però amaguen, no diuen res, que l'alcalde ja ha informat que hi ha previsió de 20.000 euros en el pressupost del 2017 per arreglar-la. Ja vorem que voten quan siga l'hora. 

Al final això de presentar queixes veïnals, presumptament inventades, no cola, que la gent no és tan simple. Tant de bo seria que totes les preguntes, les queixes, les crítiques... el seu partit, a qui tant defensen, les presentara en el plenari, on els veïns les puguen escoltar, i també la resposta del govern, que per alguna cosa es transmet el plenari en streaming. Allí, no interessa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es pot demostrar?

Anònim ha dit...

No publiquen mai ninguna carta sempre diuen que els ho han dit.

Anònim ha dit...

Des de fa segles que la dreta espanyola actua igual. Són capaços de tot.

Anònim ha dit...

Clar que es pot demostrar, s'han demostrat l'utilització de bots en xarxes socials per a generar opinions i airejar mentides...

El problema de la taronja vallera és el mateix que el de la taronja valenciana, i te nom, es diu PPSOEC's. Esta gent va per ací fent-se fotos amb els agricultors pero en Brusel·les voten sempre en contra dels interesos dels agricultors i sempre a favor dels interesos dels intermediaris (i seus, son els que els han financiat moltes coses).