L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 16 de novembre del 2016

L'anterior govern de la Generalitat va pagar 50 milions en deutes de Valmor per la Formula 1.


Valmor, empresa de la Formula 1, devia uns 50 milions d'euros que van ser pagat per l'anterior Generalitat. Ara la Policia Nacional investiga correus electrònics dels alts càrrecs de la Generalitat del PP relacionats amb el frau de la Fórmula 1 amb l'objectiu d'esbrinar a qui va beneficiar l'ex president de la Generalitat Francisco Camps, imputat pels presumptes delictes de prevaricació i malversació, i incloure'ls com a prova en el procediment. 

La policia va trobar aquests dies  una gran quantitat d'informació relacionada amb els delictes que s'investiguen.  Tots aquests correus s'incorporaran a un informe que elaborarà la Policia i que inclourà tota la documentació confiscada en les últimes 48 hores. Segons fonts del cas, la Policia va trobar multitud de proves que confirmarien que Camps va concertar amb l'ex pilot Jorge Martínez Aspar, imputat en aquest procediment, que ho finançaria la Generalitat.

Valmor, l'empresa de Jorge Martínez Aspar,  havia de fer front a les despeses generades per l'organització del Gran Premi d'Europa entre els anys 2008 i 2012, però la documentació confiscada per la Policia acreditaria que en realitat l'empresa no va pagar res de les carreres i que van ser dues empreses públiques les que van assumir el cost: Circuit de Motor de Xest i Societat Projectes Temàtics. Part de les diligències afecten al seu successor en la Generalitat, Alberto Fabra, ara senador del PP.

Valmor va acumular un deute de 14 milions d'euros, que si se sumen als que mantenia amb tercers, frega els 50 milions d'euros. El rescat es va tancar per un euro, aquest deute el va pagar la Generalitat sense exigir responsabilitats als empresaris que van crear Valmor.

En l'últim any, Camps ha presentat diversos escrits per detindre la instrucció i ha arribat a acusar al jutge i al fiscal que l'investiguen de dilatar la causa de la Fórmula 1 i fomentar a un govern de «separatistes» en referència a l'actual govern de la Generalitat.

1 comentari:

UN JUBILAT ha dit...

Empreses com Valmor en faríem tots cada dia.Si tens beneficis,per a tú,i si tens perdues,per a la generalitat.Ara,si Fabra pagara els 50 milions de la seua butjaca un altre ja no he ho faría.Assò es el conte de mai acabar¡¡¡¡¡