L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 30 de novembre del 2016

L'Ajuntament incrementa la zona d'acampada del Festivern en 30 fanecades


Els festiverners i festiverneres enguany tindran una zona única d'acampada després que l'Ajuntament de Tavernes estiga preparant l'espai equivalent a unes 30 fanecades per tal d'acollir els campistes del Festivern entre el 29 de desembre i el dia 1 de gener.

Tal com es pot comprovar a les fotografies, es treballa en el condicionament de noves zones ubicades al voltant del Camí de Gandia, amb la qual cosa la zona d'acampada s'estendra des de la carretera comarcal quasi fins el riu Vaca de forma paral·lela a l'Avinguda de Marjaletes.

El fet d'estar tot el campament més junt permetrà millorar tots els serveis i potenciar també les mesures de seguretat. Es confia que, siga amb estances durant tot el Festivern o només d'algun dia, més de 10.000 persones arribades de tots els punts de la geografia estatal, i especialment de les terres de parla catalana, convisquen en el que és, ara per ara, el millor i més multitudinari festival d'hivern de les terres valencianes.

Tal com hem explicat ja, el cartell d'enguany està a punt i hi figuren Los Chikos del Maíz, un referent en hip-hop, que faran el seu últim concert tancant la gira del seu disc Trap mirror. Un altre dels grups que encapçala la llista de destacats és Talco, una banda d'origen italià que es mou entre el ska i el punk i que en 2015 van treure el seu disc Silent Town.

També actuarà Auxili, una banda que barreja reggae, ska i rap. Altres grups que tindran presència a l’escenari del Festivern seran: Mellow Mood (reggae italià), Mafalda, La Raíz, Atzembla, Plan B, Tremenda Jauria, Herba Negra, Pirat’s Sound Sistema i molts més.

El festival també ofereix diverses activitats al marge dels concerts, com un concurs de paelles i campionats de raspall, bàsquet i futbet. 
El Festivern, a més del que representa d'animació i aconseguir un poble en festa durant els Nadals, i que els jovent no hagen de deixar Tavernes per passar-s'ho bé la Nit de Cap d'Any amb el perill que suposa el viatjar, té igualment un bon impacte econòmic en la ciutat. Això es nota sobre tot en el sector de l'hostaleria i bars, a més de en les tendes i establiments comercials, sobre tot de queviures, que són els que noten més els beneficis del Festivern.