L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de novembre del 2016

L’Ajuntament concedeix ajudes a l’ús del valencià per valor de 3.600 euros a onze empreses locals


L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial, que enguany han arribat a totes les empreses que l'havien sol·licitat i han presentat la documentació corresponent. En conjunt, són onze empreses beneficiades i s’han entregat un total de 3.600 euros en ajudes.

Les ajudes econòmiques per a l’activitat comercial en valencià estan adreçades a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes.

La regidora de Promoció Lingüística, Bea Ferreres, ha assenyalat que “amb aquestes subvencions, l’Ajuntament dóna suport als comerços de la nostra ciutat per a promoure l’ús del valencià en la retolació, la publicitat i les noves tecnologies. Així, continuem treballant per a normalitzar la nostra llengua en un àmbit imprescindible com és el de les empreses i els professionals.”

Les ajudes comprenen diversos elements com la retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), la publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), el material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i la creació de pàgines web en valencià.

Estes subvencions, que ja tenen una tradició arrelada en el món comercial de Tavernes, han contribuït a fer visible el valencià.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si no fora per això. No voriem ni un rètol en la nostra llengua.