L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 3 de novembre del 2016

La recreació del campament neandertal de Bolomor tanca temporada amb gran èxit de participants


Les 90 persones que van omplir la cova del Bolomor en dues sessions el passat dissabte van tancar la temporada de recreacions d'un campament neandertal a Bolomor mitjançant un viatge en el temps que els va permetre conèixer com era la vida dels neandertals de Bolomor.

La cova del Bolomor va oferir viure una nit en un campament neandertal de fa 235.000 anys, a través d’elements decoratius, rèpliques arqueològiques, so, imatge i escenes representades. Tot a partir de la història d’un grup neandertal que va arribar a la Valldigna i es va establir en el jaciment, on va deixar les seues empentes en forma d'indústria lítica, restes òssies dels animals que menjava i, restes dels més antics llars de focs que es coneixen.

Aquesta experiència única es reprendrà a partir del mes de març per a tots els que no han pogut gaudir-la ara, en la primera temporada, i es un bon complement per a les visites guiades a la cova i dels tallers didàctics de foc i talla lítica amb sílex que s'hi ofereixen.

Per indicar que per el diumenge, dia 13 de novembre, i també els dies 6 i 8 de desembre, hi ha previstes noves visites i tallers amb eixides que tindran lloc de la Casa de la Cultura de Tavernes. Els interessats hauran d’inscriure’s en la Tourist Info de la platja o al correu electrònic:  visitas@bolomor.com