L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 12 de novembre del 2016

La PPrimera mesura del ministre Montoro: cobrar al govern actual de la Generalitat la multa d'Europa a l'anterior govern del PP


El Govern estatal ha cobrat a la Generalitat la multa de 18,9 milions que va interposar la Comissió Europea (CE) per la manipulació de les dades del dèficit al País Valencià, comesa per anteriors responsables de l'Executiu autonòmic (PPCV).

L'Executiu de Mariano Rajoy ha cobrat l'import d'aquesta multa en l'últim lliurament a compte de l'Estat a la Generalitat Valenciana, tal com han explicat fonts del Consell.

El president del Govern valencià, Ximo Puig, s'ha referit a aquest tema en la sessió de control del ple de les Corts, després de la pregunta realitzada per la síndica del PP, Isabel Bonig, sobre com pensa complir els pressupostos de la Generalitat per a 2017, que s'estan tramitant, i els de les Corts.

Durant la seua intervenció, Puig ha manifestat: "Aquesta setmana hem rebut un mala notícia: Montoro ens ha cobrat els 18,9 milions de la multa de la Comissió Europea", una multa que se li va imposar al govern del PP per manipulació de dades.

Segons Ximo Puig, s'ha de "canviar d'una vegada per sempre" la intenció d'"ocultar el problema valencià i les ambicions dels valencians". "No és possible que, d'una banda, ens diguen que ens  ajudaran i, alhora, es faça el contrari", ha manifestat.

La factura el govern del PP ens l'ha cobrada de seguida. Això sí, pagar-nos la factura d'assistencia sanitària als espanyols que es desplacen a les nostres costes encara queda pendent. I ja van mes de tres-cent milions d'euros des d'un grapat d'anys. I cap d'any ens paguen res.

Donat que Madrid no paga, es podria donar com a solució que cada usuari de fora pague la factura, i amb eixa factura ja pagada que siguen ells qui reclamen a la seua comunitat. Ja esta bé de que als valencians ens les donen les bufetades en l'esquerra i en la galta dreta.