L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 24 de novembre del 2016

La Policia Local intervé i evita un possible cas de violència de gènere



L’Ajuntament de Tavernes  a través de les regidories de Seguretat Ciudatana i d’Igualtat ha felicitat a la Policia Local per la seua actuació davant un possible cas de violència de gènere que va passar ahir.

L’actual mes de novembre l’Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria d’Igualtat està duent a cap un conjunt d’accions amb l’objectiu de conscienciejar i eradicar aquesta xacra social per la qual cosa “ens complau comprovar que estem en el camí per eradicar la violència de gènere. La societat ha de denunciar qualsevol tipus d’actuacions violentes” indica un comunicat oficial que s'ha pogut llegir en les xarxes socials.

Segons s’ha sabut avui i narra Las Provincias amb detall, la Policia Local va intervindré ahir en un possible cas de violència de gènere, quan un veí va donar l’alarma als agents sobre una discussió en plena carretera CV-50. Els fets explicats pel testimoni als agents era que una dona havia baixat d’una furgoneta i un individu l’havia perseguit i l’havia sacsejat enmig del carrer.

Una patrulla, on hi havia una agent especialista en violència de gènere, va intervindre en una discussió, separant la presumpta víctima de l’agressor que volia, segons la versió que conta la premsa, fer entrar a la dona a la força al vehicle. Interrogats per separats els dos per obtindré més informació, no hi havia motius per creure que la dona havia estat agredida, i en el cas de l’home els agents comprovaren que tenia una ordre d’allunyament de la seua exdona però no de l’actual parella amb qui estava discutint.

Com que la dona no va presentar denuncia, els agents de la Policía Local van enviar les diligència a la Guàrdia Civil per si creuen oportú adoptar mesures.