L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 11 de novembre del 2016

La policia Judicial li estreta el cercle a l'expresident Francisco Camps


Si el dimecres la policia va anar a requisar documentació al circuit de Xest, tal com ahir vam informar, ahir dijous agents de la Policia Judicial es van presentar en més seus de l'Administració valenciana i amb aquestes visites han clos la requisa de documentació en la investigació de la Fórmula 1 que porta el Jutjat d'Instrucció número 2 de València.

Aquesta operació policial va començar aquest dimecres en les instal·lacions esportives de Xest (Foia de Bunyol), on els agents, en companyia del fiscal Anticorrupció encarregat d'aquesta investigació, es van personar a primera hora per a recaptar diferent informació -contractes, expedients, etc-.


Seguidament, els agents es van dirigir a diverses seus públiques situades en el Complex 9 d'Octubre. En total, es van intervenir nombrosos documents i alguns ordinadors en relació amb la compra de l'empresa Valmor per un euro i amb diferents edicions del Gran Premi de Fórmula 1 celebrat a València.

La investigació de la F1 es va iniciar per una denúncia de Fiscalia Anticorrupció i està oberta per presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics. S'investiguen les suposades irregularitats comeses per l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps; l'exconsellera de Turisme, Cultura i Esport Lola Johnson i l'expilot Jorge Martínez 'Aspar' en l'organització del Gran Premi de Fórmula 1.