L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 7 de novembre del 2016

La Font del Canut: abans (2011) i després (2016)

Font del Canut, novembre del 2016
Font del Canut maig del 2011

L'Ajuntament, mitjançant la brigada municipal, ha procedit a reparar la típica Font del Canut, potser la més antiga de Tavernes, que ha adquirit un nou aspecte i sobre tot, torna a rajar l'aigua de l'aixeta per a guadi de tot el veïnat.

Les obres han estat fetes a despeses de l'Ajuntament i han consistit en la reparació de tots els clavills, un nou lluït i un pintat de la font. Al mateix temps s'ha tornat a enganxar el servei d'aigua que feia anys i anys que no rajava.

Les fotografies donen testimoni, la segona, de quin era l'estat ja molt degradat en el 2011, govern del PP, i abans de les eleccions municipals que va suposar un canvi en el govern municipal, i la primera quin és l'estat actual. Ara només cal esperar que siga respectada i aquest aspecte el lluesca durant molts anys.

Una cosa és evident: a poc a poc i segons les disponibilitats econòmiques es van solucionant els problemes de Tavernes. 

Font del Canut. Any ???
I ací cal recordar i fer un agraïment a la veïna Vicenta Fèlix, una de les persones que més ha reivindicat en aquests darrers mesos, les obres de reparació de la font. Segons ha explicat l'alcalde Jordi Joan en el seu perfil de facebook, avui ha anat a donar les gràcies a l'Ajuntament per la millora. Vicenta havia explicat en un article al Llibre de Festes d'enguany les seues inquietuds sobre la Font del Canut. 

El dia de la presentació del llibre, com ha recordat l'alcalde, "Vicenta va demanar una actuació urgent sobre la font pel seu estat de degradació. Nosaltres li férem cas i hui ha vingut a donar-me les gràcies. Les gràcies li les hem de donar nosaltres a Vicenta ja que la col·laboració del veïnat, la crítica constructiva, és molt important per a tirar endavant un municipi. Moltes gràcies Vicenta i, com no, agrair el treball dels operaris de l'Ajuntament".


2 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore que dura sense que pinten les parets

Anònim ha dit...

Pujarem a veure-la. I recordar vells temps.