L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 4 de novembre del 2016

Inauguració del curs "Com defendre's d'una agressió"

La regidora Noe Alberola es dirigeix als assistents al curs i monitors
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat de la regidora d'Igualtat i Serveis Socials, Noe Alberola, com a responsable de l'activitat, i dels tinents alcaldes Perfecto Benavent i Enrique Chofre han assistit avui a la inauguració del primer curs de defensa personal "Com defendre's d'una agressió". 

El curs, destinat específicament per a les dones, forma part de les activitats de "Novembre contra la Violència de Gènere" que ha posat en marxa l'Ajuntament a través de la Regidoria d'Igualtat i Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes.

L'organització d'aquest curs es fa prenent com a base dos grups, amb classes els dilluns i els divendres. amb una durada fins al pròxim 28 de novembre. Les classes en horaris de matí i vesprada, tenen lloc en el poliesportiu municipal.

La nota anecdòtica: les regidores de Compromís donen exemple i assisteixen com alumnes al torn de la vesprada.