L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 30 de novembre del 2016

Ho hem aconseguit: som falles UNESCO

 La coalició Compromís ha elaborat un vídeo que corre per les xarxes per tal de celebrar la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.  Prenent com a base el soroll d'una mascletà que simula els instruments de percussió, Compromís destaca diferents aspectes de la festa que són els que la fan tan especial i, alhora, mereixedora d'aquest reconeixement.  

 “Les falles són un patrimoni per al conjunt de la humanitat pel color, per la música, pel sabor, per l'olor, pels artistes, per la llum, per la pirotècnia, pel foc i per l'art” segons el text del vídeo.  

 L'audiovisual, amb l'esperit internacional que caracteritza aquest reconeixement, clou amb l'agraïment en valencià de Joan Ribó, alcalde del cap i casal; en castellà per part de Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva; en anglès ho fa Vicent Marzà, conseller d'Educació i finalment Mónica Oltra, portaveu de la Generalitat Valenciana, dóna les gràcies en llengua de signes.