L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 29 de novembre del 2016

Faena (ben) feta, no porta destorb



És una dita molt coneguda i emprada al nostre poble. Faena feta no porta destorb, i més encara si està ben feta. I eixa és la impressió que ens hem dut avui quan hem comprovat la situació del Vaca i hem comprovat el bon treball que, temps arrere, fa fer la regidoria d'Agricultura que dirigeix Javier Escrihuela va fer en el sifó de l'assut, després de molts anys d'abandó i sense reparar.


No va ser una obra gran, ni cridanera, sinó una d'eixes petites obres que comproves són útils i que calia fer en arribar el moment de que es posen a funcionar. Com el sifó de l'assut, que deixa passar l'aigua i permet que continue el seu camí pel riu quan l'embassament de l'assut està ple. 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé, crec recordar que per ahí també varen passar els voluntaris del Grup de Muntanya Valldigna, per a la jornada de neteja del riu Vaca...Supose que algo tindran que vore. Jo al menys també els done les gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament i per això, i vosté i ningú no negarà, que enguany, l'any passat, l'anterior i tots els anys que han realitzat la neteja del Vaca ací hem informat abans i després de l'activitat. Només cal buscar en les notícies. Per cert sempre s'ha dit que es fa amb la col·laboració amb els ajuntaments de la Valldign, entre ells Tavernes.

De totes maneres, eixa neteja no té res a vore amb el motiu de la notícia: que hem publicat.

Cada cosa al seu temps i al seu lloc.