L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 10 de novembre del 2016

Els fets en donen la raó: una altra actuació desinformativa del PP als veïns de Tavernes

Disculpeu-nos si publiquem un tema semblant a altre (l'aigua calenta del camp de futbol), ens obliga el deure d'una veraç i correcta informació als lectors front a la desinformació que alguns volen imposar. Demanem la vostra comprensió



La nova tàctica del PP de Tavernes, com déiem en un anterior article, es exigir a Compromís actuacions a punt d'executar. Ja fetes, al cap de poc de temps, es pengen la medalla i voler fer creure que les coses s'han fet gràcies a les seues demandes.

Parlàvem fa uns dies del cas de l’aigua calenta del camp de futbol, i avui ens hem trobat en un altre cas idèntic. El plenari del dia 3 d'octubre va aprovar invertir 50.000 euros en la fase prèvia d'accessos i aplanar la zona de la muntanya on es construiran els 600 nínxols que Compromís té en projecte.

La modificació de crèdit dels 50.000 euros s’han de publicar en el BOP, com el projecte de la candera d'aigua calenta, i si no hi ha al·legacions es farà en un decret definitiu posterior. Els terminis administratius situen el 18 de novembre com a inici de l’expedient de l’obra.

Ara, quan és imminent l’obra, la portaveu del PP, Eva Polomares, es despenja en Las Provincias criticant i dient que “es otro parche de Compromís. Una rampa (la d’acces) que no va a ninguna parte y no tiene ningún sentido”. y acaba en una frase "Lo más lógico hubiese sido empezar la casa por los cimientos y no por el tejado, como está haciendo Compromís”.  

Una frase que ens dona la raó  i demostra - no és res personal sra. Eva Palomares - que  vosté no s’entera. Compromís ha començat com cal: preparar els accessos a la nova zona i aplanar els terrenys i preparar-los per a construir. Per això son eixos 50.000 euros.

¿Algú dels nostres lectors s’imagina començar a construir 600 ninxols en un pedregal, sense camins i sense accessos? Això es el que demana Eva Palomares i el PP. Es com si férem una urbanització nova i sense accessos, carrers i vials començàrem a construir les finques.  Això vol fer el PP en el cementeri: sense accessos ni vials i tot un pedregal, construir els nínxols. Segons el PP, el Món al revés.

I una pregunta, sra. portaveu: ¿Si no estava d’acord amb eixa l’obra, perquè la va votar a favor? ¿Lli va passar com en la informació dels usos dels terrenys agrícoles que no s’havia assabentat del tema? Això li ho preguntem nosaltres, encara que no esperem ens responga. 

La zona superior es on es faran els 600 nous ninxols
 
El PP demana un projecte que està en marxa 

Però la cosa no acaba ací. La regidora demana a Compromís que amplie i millore el cementeri. I no és res personal, però de nou, la portaveu i el PP no s’assabenten del tema. 

Ja es va informar i ho vam publicar en la Cotorra, que els tècnics municipals preparen el projecte per a construir 600 ninxols nous i per fases que l’economia no està per fer-ho de colp. La prefase era preparar el terreny es això el que ara es vol executar.

I tornem al de sempre: alguns regidors de l'oposició - no tots, vosté no Sr. Bononad- no s'acosten a l'Ajuntament, no pregunten, passen de la gestió. La frase amanida que usen es: nosaltres no som govern. 

Així els va, quan llegim noticies com les d'avui a Las Provincias diari que, fidel al seu costum, no s'han molestat a contrastar, en conéixer l'altra part, precisament la que ací acabem d'explicar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La "màquina del fang", Cotorra. Aqueixa que exposava U. Eco a Número Zero o que apareix tant últimament a tweets d'alguns polítics espanyols. Remou el fons una mica, alça alguna suspicàcia, provoca algun dubte, encara que siga mentida i el fang no deixarà veure res de manera clara i ho acabarà emmerdant tot. Ho veiem contínuament als mm.c generals i a molts dels blocs que parlen del poble, encara que amb una pinzellada tan grossa que faria riure si no fos perquè el missatge acaba penetrant i distorsionant el punt de vista de molta gent.