L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 23 de novembre del 2016

Els 14 ajuntaments del Partit Judicial de Sueca formalitzen el seu compromís contra la violència masclista

 
Els 14 municipis que formen el Partit Judicial de Sueca, al qual pertany Tavernes, es van reunir en la Biblioteca Municipal de Sueca per a formalitzar l'acord de col·laboració a través del grup "Treballant per la igualtat".

L'objectiu del grup és aconseguir la igualtat real i la total eliminació de la violència dels homes envers les dones en l'entorn més pròxim i en la societat en general.El grup ha redactat un manifest que es llegirà el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, el pròxim 25 de novembre en totes les poblacions.

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 i de Violència contra la Dona a Sueca, el magistrat Mendoza, i el tècnic de l'oficina municipal d'atenció a les víctimes de violència de gènere de Sueca, Agustí Sapiña, han estat els encarregats d'exposar l'esperit i l'objectiu del grup.

El grup es compromet a mantenir, a partir d'ara, una estreta col·laboració, materialitzada en reunions periòdiques en els diferents pobles del partit judicial i amb els cossos i les forces de seguretat de l'Estat i la Policia Local. En este sentit, han concretat ja la propera trobada per al pròxim dimecres, 30 de novembre, a Favara.

Entre altres objectius, hi ha la reivindicació de crear un punt de trobada familiar (PTF) per al Partit Judicial de Sueca. Actualment, el Partit Judicial no disposa d’esta prestació i ha de fer ús del PEF de Gandia, que està saturat per l'alta demanda. L'Ajuntament de Sueca cediria un immoble per a crear el PTF i la resta de municipis implicats participarien en l'adequació de l'espai en proporció al seu nombre d'habitants.